Wellington of Bilmore

Wellington of Bilmore is een familiebedrijf uit Werther, Duitsland. De historie van dit modebedrijf gaat terug tot 1899 toen de heer H.W. Meijer begon als producent van werkkleding. In de jaren daarna is het bedrijf vooral bekend geworden als producent van dames en heren regenjassen.

In 1982 wordt de merknaam 'Wellington of Bilmore' geregistreerd. Onder deze naam gaat het bedrijf een uitgebreide collectie jassen en sportswear op de markt brengen. Voornaamste uitgangspunt voor deze collectie is de " English lifestyle " met liefde en oog voor vakmanschap en kwaliteit.

Tot op de dag van vandaag is dit nog steeds het oogmerk van Wellington of Billmore wat zich manifesteert in de verwerking van prachtige Harris Tweed's  in zowel heren en dames kleding. Naast colberts en gilets heeft Wellington of Bilmore jassen, pantalons, rokken en caps in deze collectie met een ongekend groot aanbod van Harris Tweed dessins.

De combinatie van 'Harris Tweed' en europees vakmanschap leidt tot een collectie die niet alleen prachtig is maar ook sterk in haar prijs- en kwaliteit verhouding. Gedurende het hele jaar heeft Wellington of Bilmore een uitgebreide collectie op voorraad en zijn zij in staat om op korte termijn "special orders" te kunnen produceren.

Voor meer informatie over het merk: www.wellington-of-bilmore.com
 
   
         
   
 
         

De Kleijn Trading

De Kleijn Trading is een agenturenbedrijf dat sinds 1996 herenmode collecties vertegenwoordigt met een krachtige heritage en duidelijk onderscheidend vermogen.

LEES MEER
 

Contact

De Kleijn Trading
Veerse Meer 32
5032 TT Tilburg

Tel: 013 5900 570
Fax: 013 5900 569
E-mail: info@dekleijntrading.nl
  De Kleijn Trading
Copyright © 2014
DOEN! Webontwerp en Grafisch ontwerp